FRISKHUSET

           Vara frisk på ditt eget sätt

KONTAKT: annika@friskhuset.nu

- FRISKHUSET.NU är UNDER K O N S T R U K T I O N -

- Nytt för februari 2018 -

Friskhuset.nu sänder LIVE på facebook *******************************************************************************************************************************************************

Efter ca 5 månader med mitt Friskschema som komplement har jag nu blivit friskförklarad från min inflammation i sköldkörteln... Mitt CELLVATTEN ASEA är det komplement jag aldrig kommer att sluta dricka !

Det går bra att beställa det här: https://enroll.aseaglobal.com/?dt=1500077801

 (Har Ni frågor så nås jag på mailen: annika@friskhuset.nu)

 


Vi välkomnar 2018 med att "Hjälpa kroppen till självhjälp"

ANNIKA TAR NU EMOT ER FÖR KONSULTATIONER ! VÄLKOMNA ATT BOKA ER TID PÅ
 annika@friskhuset.nu

 

 

Beställ Renu28 och ASEA cellvatten här på denna länk :

http://friskhuset.teamasea.com

Har Du frågor eller funderingar skriv till:

annika@friskhuset.nu

******************************************************************

 

Pierre & Simon skriver

"Trots motgångar senaste åren som skulle ta knäcken på de flesta sprudlar den här människan av livslust, energi och jävlaranamma. Väldigt inspirerande samtal om viljan att (över)leva med Annika Ljungberg i veckans avsnitt av Simon&Pierres podcast":

http://www.expressen.se/…/podcast/simon-och-pierres-podcast/
                      

 *************************************************************************************************************************************************

RENU 28...ny sensation från familjen ASEA 

"What you see on the outside is also happen inside your body...ASEA"

Se nedan min vän Reidun från Norge som testade gelénansikte och hals i 28  dagar!

Reparerar - För komfortåldrande - Skadad hud 

 

 

RENU 28

28 dagars klinisk test:

 

Mindre rynker                                                          21 %

Bättring i antal rynkor                                              23 %

Bättring i ansiktshuden, åldersfläckar mm                22 %

Bättring i mjukhet                                                    23 %

Bättring i elasticitet                                                  20 %

Bättring i fuktighet                                                   11 %

De som var med i testen såg också en betydlig reduktion av rödhet och irritation, bättring av hudkvalitet och i det hela en förbättring av huden på bara 28 dagar

DERMATEST 5 STJÄRNOR

KLINISKT STÄMPLAT

Inga allergiska reaktioner

Inga tillsatser

************************************************************************************************************************** 

AKTUELLT ! 

*************************************************

Annika Ljungberg gör nu Föredrag om sin livsresa, Friskhuset och vad hon gjort för att ta ner sina cancermarkörer från 100% till 1%.

Boka henne genom att maila till: annika@friskhhuset .nu 

 

*******************************************************************************

Friskhuset presenterar här en kortare intervju med Näringsmedicinaren och Naturläkaren Peter Wilhelmsson (högaktuell i Cancerseminariet som hålls i Stockholm den 26 april. Mer information kommer nedan)

 

1) Peter, varför tror Du att vi har så många cancerfall i Sverige idag i jämförelse med andra länder ? Siffran 1 av 3 har cancer - känns oroväckande.   

Jag tycker att vi ska titta på hur friska populationer som lever länge utan cancer lever. Hos många populationer finns knappt cancer, eller har lägre än 90% av de cancer fall som svenskar och västerlänningar har.  Detta har Weston Price dokumenterat på 1930-40 talet. Det har bekräftats av många senare och nyligen har stora studier, som The Okinawa Study, The China Study och undersökning som ligger bakom böcker som The Blue Zones undersökt grupper, som har äldre i 80-, 90- och 100 åringar som är friska och lever utan behov av mediciner.   Cancer sjukdomar är ett symtom av att mänskligheten är på fel spår.  Några av de 100+ anledningar allt fler får cancer sjukdomar är en kombination av genetiska avvikelse med flera av följande moderna stressor: tungmetaller i luft, vatten, mat, tatooeringar, kosmetika, mm.  Kemikalier i kläder, mat, luft, vatten, mm.  Mobilnätverk,  En allt vanligare brist på sömn och överstimulans, brist på näring i marken och maten, dålig mag-tarm miljö,  intag av för mycket toxiska kalorier, bristande kärlek för sig själv och sin kropp, barndomstrauma, relationstrauma, stresshanteringsproblem, ökad stimulans och mindre ro, brist på kärlek och vision/passion med livet, överanvändning av läkemedel, glutenrelaterade besvär hos minst 30%, mm., mm.  Bästa sättet att bota cancer är att skapa ett samhälle, mat, miljö, mm som gör att man inte får det.  Vi har skapat ett canceralstrande samhälle och vi accepterar det genom att det är viktigare att tro att läkemedelsbolagen kan hitta nya mirakel mediciner mot cancer än att se till att människor inte får det.  Jag tror inte att cancer kommer pga brist på ett läkemedel som vi kommer att hitta, bara för att vi lägger miljarder på att hitta det. Jag verkligen uppskattar däremot nya fynd, forskning och möjligheter som stamceller, vissa cancer läkemedel ger. Man får mycket bra resultat med vissa cancer patienter med moderna metoder, men allt för många dör och man fokuserar ej resurser för att ta itu med orsaker och se till att allt fler inte ska få det. Man dessutom använder ej kraftfulla metoder för att hitta cancer tidigare och sätta in naturligare och mer kostnadseffektiv behandling på det.

2) Varför får olika människor olika grader av cancer ?   

Det är en kombination av deras genavvikelse, svaga funktioner, områden, livsstil, miljö, mm.  Tex hormonrelaterade cancer har en annan utveckling och påverkan än cancer i blodet, lymfan, skelettet, levern, prostata, mm.  En del växer mycket långsamt och en del mycket snabbt beroende på typen av cancer, samt människan som har den.

3) Dina bästa råd för att förebygga cancer / obalansen ?   

Kraftfull läkande växtbaserad ekologisk kost, kärlek för dig själv och andra, minst 1 timme av motion dagl., minimera toxiner i mat, luft, vatten, kosmetik, kläder, hygien produkter, begränsa tid på mobilen, ät extra kvalitets produkter med greens, probiotika, antioxidanter, D vitamin (5000 ie) dagl., skratta, sjunga, ha kul och omge dig med positiva kärleksfulla människor, hitta din glädje och passion. God sömn, avslappning, mm, mm. Att ta regelbundna noggranna hälsokontroller hos både konventionella och komplementära.

4) Vad skulle Du göra, rent praktiskt, om Du fick cancer ? Steg för steg.  

Jag skulle besöka en eller flera integrativ cancer klinik i Mexico, Tyskland, Österike eller Switzerland.   Jag vill ha det bästa från både de konventionella och kompletterande vården.  Jag vill ha topp kompetens, erfarenhet, teknologi, behandlingar, och råd att få från dessa.  Genom att Sverige har inte denna kompetens och vanliga vården oftast motarbetar det, så skulle jag söka diagnostik, råd och vård utomlands. Sedan skulle jag fatta beslut om min strategi och ha flera experter som hjälper mig längst vägen. Jag tycker att Dr. Ralph Moss, som har lagt ned tusentals timmar för att undersöka och dokumentera metoder som olika kliniker använder är en mycket bra resurs. www.ralphmoss.com eller www.cancerdecisions.com är bra.  Min favorit integrativ cancer sjukhus är www.sanoviv.com   I Sverige finns det alla fall koppling till sjukhuset Santa Monica, som har hjälpt många men har ej resurserna som en del andra har.

5) Varför tror Du att den svenska sjukvården inte "vill se" ett samarbete med komplimentär vård och medicin/kosttillskott ?   

Det är en stor tung hierarkisk system som är svår att ta till sig både gamla beprövade naturmedicinska metoder som har varit grundläggande för hela kulturer och nationer och nya komplementära metoder som befolkningen använder och vill ha tillgång till.  Det är för ensidigt fokuserad på läkemedelslösningar och tar ej vara på vad människor utanför sveriges gränser har lärt sig genom åren.  Kolla bara hur länge det tog för skolmedicinen att ”godkänna” akupunktur som vetenskapligt.  Det var bara några antal år sedan.  Man trodde inte på det och motarbetade det under hela 60-, 70-, 80- och långt in i 90 talet på många ställen, trots att många miljarder i Asien hade fått hjälp av de i 6,000 år.  Inställning är fel och en övertro på läkemedel, samt undertro på naturmedicin, örtmedicin, livsstil.  I hela asien, i allt större grad i USA och i större delen av Europa , så finns det mycket mera samarbete och integration.  Svenska lagstiftning har ju till och med uteslutet sjuksköterskor och läkare, gjort att de tappar sin legitimation om de rekommenderar eller arbetar med komplementär medicin.  Man bytte ut naturmedicinen och folkmedicinen för moderna läkemedel för ca. 80 år sedan och sedan såg till att all läkar utbildning är fokuserad på lösningar via läkemedel och operationer. Man har en stor brist på utbildning inom läkarutbildningar angående effekten av livsstilsmedicin, näringsmedicin, örtmedicin och läknings traditioner från andra system som TMC, ayurveda, mm. Sverige är verkligen ett uland vdg integrativmedicin, jämförd med de flesta länder i Europa. De som har makt, status och pengar vill alltid behålla det. Det är upp till grässrötterna, vanliga människor att uttrycka sina önskemål, sätta tryck på läkarna och politiker att satsa på förebyggande samt integrativmedicin och vara lite mer ödmjuk angående vad den sk alternativamedicinen har att komma med.

    

 

Omslag och intervju i årets första nummer av hälsotidningen KURERA

 

 

 

 Intervju med  Magasinet om kvinnors hälsa och välbefinnande  

1.6 & 2.6 miljonerklubben. Nr 4 2013 

 

SÄSONGSTART: MÅN 2 SEPT KL:18.15 på SVT 

”Jag har bestämt mig för att leva”

Fråga doktorn säsongsstartar med en längre intervju med Annika Ljungberg som drabbats av leukemi. Hur klarade hon beskedet och hur kämpar hon vidare? Annika Ljungberg i gruppen och programledare Suzanne Axell   

 

 

 

Med stor tillförsikt och spänning möter jag det nya året 2013!

Det är sannerligen en spännande ny tidsepok som vi har förmånen att få vara med om, för det är ju många tusen år sedan vi senast gjorde ett sådant steg. Så det är inte bara ett nytt år mina vänner ! Så må det högre medvetandet hjälpa oss, våra barn och nära och kära till en varaktig och hälsosam framtid. Friska hälsningar Annika


 

 

Hälsotidningen HÄLSA ute nu.

 

 

Månadens nr 3 av PLAZA STORA är ute nu i handeln !  

"Välkommen hem till mig"...  

Vårhälsningar, Annika  

 

 

 - Annika Ljungberg  - 

 

 

Jag har i dag förstått varför jag fick min diagnos leukemi i början av juni 2012 och att jag var tvungen att göra något åt det! Jag har skapat mig en helt ny plattform, d v s ett nytt redskap, utöver musiken, för att kunna hjälpa andra medmänniskor i en svår livssituation och att överleva livet på alla plan! Därför har jag samlat ihop mina upplevelser, erfarenheter och kontakter i min nya portal som heter FRISKHUSET.NU ! Där hittar Du MIG i min personligaste öppenhet, mitt team av Behandlings terapeuter samt de livsomvändande Produkter jag använder. Vi ses !

 

ExternalVideoWidget